English Polski Deutsch

Ondřej Hutník

Ondřej Hutník začal s vařením ve Skotsku, kde během dvou let působil v různých hotelech (Auchen castle, Isle of Barra, Duke of Gordon). Po návratu jeho první kulinářské kroky v ČR vedly do restaurace Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton old Town. Poté již zamířil v pozici sous chef do restaurace Phenix- café, která se v té době stala na dlouho jedničkou na žebříčku TripAdvisor. Další štací byla restaurace V Zátiší a následně restaurace Čestr z řetězce Ambiente. V současné době působí již čtyři roky v pozici sous chef v hotelu Mandarin Oriental. Pobýval na zahraniční stáži v dánské Kodani ve dvouhvězdičkové michelinské restauraci Geranium a také v hotelu Mandarin Oriental v Šanghaji.

V PROGRAMU:
NEDĚLE 14. 5., 10:15 - Asijské pozdravy Petra Heneše a Ondřeje Hutníka (Dvůr Perlová voda)