English Polski Deutsch
Předchozí stránka / Další stránka (1/2)

GALERIE: Ohlédnutí za olomouckým festivalem

GALERIE: Ohlédnutí za olomouckým festivalem (16. 05. 2017) Ohlédněte se s námi za třetím ročníkem olomouckého Garden Food Festivalu prostřednictvím fotografií Jana Procházky - redaktora a fotografa našeho generálního mediálního partnera Olomouc.cz. Více novinek // číst dále

Přes bouřku a déšť si v Olomouci na dobré jídlo a pití zašlo na dvanáct tisíc lidí

Přes bouřku a déšť si v Olomouci na dobré jídlo a pití zašlo na dvanáct tisíc lidí (15. 05. 2017) Výrazný charitativní rozměr měl třetí ročník festivalu Garden Food Festival v Olomouci. Pořadatelé přehlídky dobrého jídla a pití nejen poskytli prostor k prezentaci dobročinným organizacím, ale vůbec poprvé díky spolupráci s vystavujícími darovali Charitě Olomouc přebytečné... číst dále

Garden Food Festival živě

Garden Food Festival živě (13. 05. 2017) Díky poskytovateli internetového připojení FOFRNET Vám můžeme nabídnout on-line pohled do festivalového areálu. V případě, že odkaz nebude funkční, podívejte se ZDE. číst dále

Zdeněk Svoboda: Největší problém? Najít kvalitní personál

Zdeněk Svoboda: Největší problém? Najít kvalitní personál (10. 05. 2017) Troufli byste si ve třiadvaceti převzít hospodu na kraji města, zrekonstruovat ji a změnit ji na grill pub se specialitami grilovanými na dřevěném uhlí? Zdeněk Svoboda, šéfkuchař a majitel restaurace Pod Lipami v Olomouci - Slavoníně, do toho šel a dnes mají jeho hamburgery a steaky... číst dále

Vstupenky v předprodeji jsou levnější

Vstupenky v předprodeji jsou levnější (08. 05. 2017) Chcete-li ušetřit, využijte nabídky prodeje vstupenek v předprodeji. Zatímco v předprodeji stojí vstupenka na festival 100 korun, na místě zaplatíte 150 korun. Vstupenky si můžete koupit u společností Ticketstream a TicketPortal a GoOut, a to nejen přes internet, nýbrž také v jejich... číst dále

Lucie Borůvková: Myslím pozitivně, to je nejdůležitější

Lucie Borůvková: Myslím pozitivně, to je nejdůležitější (05. 05. 2017) Terezskou bránu nemůžete při procházce Olomoucí minout. Ale jen pár metrů od barokního monumentu je drobný gastronomický šperk, který byste vzhledem k jeho suterénnímu umístění minout mohli. A to by byla škoda, protože o co je BerryBlue Café komornější, o to příjemněji se v něm... číst dále

Kuchařská show i program pro děti s Klasou a Regionální potravinou

Kuchařská show i program pro děti s Klasou a Regionální potravinou (03. 05. 2017) Také letos můžete na festivalu navštívit stan označený certifikáty Klasa a Regionální potravina, kde je kromě zajímavé kuchařské show s ochutnávkami pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program. Kuchaři každý den připraví čtyři pokrmy a podělí se i o recepty, které... číst dále

Už jste malovali paprikou? Zkuste si to ve stanu Pevnosti poznání

Už jste malovali paprikou? Zkuste si to ve stanu Pevnosti poznání (01. 05. 2017) Garden Food Festival počítá s tím, že za dobrým jídlem a pitím do Smetanových sadů vyrazí celé rodiny, tedy nejen dospělí, ale taky děti. Jako každoročně tak v areálu bude dětská zóna. A její program z velké části obstará tradiční partner festivalu – Pevnost poznání,... číst dále

Jakub Černý: Vždycky se mi líbilo, jak Jamie Oliver tančí po kuchyni

Jakub Černý: Vždycky se mi líbilo, jak Jamie Oliver tančí po kuchyni (01. 05. 2017) Jakub Černý chtěl být kuchařem od dětství, už roky předtím, než se rozhodoval, jakou budoucnost si vybere. Jak sám říká, vaření je nejen jeho práce, ale zároveň koníček. Do světa gastronomie jej uvedli a jeho fungování mu ukázali Zdeněk Pohlreich a Roman Paulus. Bohaté zkušenosti... číst dále

Spot k letošnímu Garden Food Festivalu

Spot k letošnímu Garden Food Festivalu (01. 05. 2017) Podívejte se na pozvánku na letošní Garden Food Festival, která vznikla v olomouckém studiu Zdeňka Vévody. // číst dále

Mamma HELP se vrátí k receptům babiček

Mamma HELP se vrátí k receptům babiček (26. 04. 2017) Nejchutnější festival jídla a pití na Moravě sice dává příležitost představit se především regionálním restauracím, potravinám, výrobcům a kuchařským celebritám, ale má také charitativní rozměr. Spolupracuje například od prvního ročníku se sdružením Mamma HELP, které... číst dále

Jan Škraňka: Nejvíc mě v poslední době dostaly croissanty mé ženy

Jan Škraňka: Nejvíc mě v poslední době dostaly croissanty mé ženy (21. 04. 2017) Je sice absolventem brněnské techniky a dlouhá léta pracoval v různých výrobních firmách v Čechách i v cizině, ale poslední roky se věnuje naprosto jiným „koníčkům“. Ono by se spíše hodilo říct „kobylkám“, protože Jan Škraňka založil a je hlavním protagonistou Brouka... číst dále

Jaroslav Klár: Rád vařím stará poctivá jídla

Jaroslav Klár: Rád vařím stará poctivá jídla (17. 04. 2017) Ani letos nebude na Garden Food Festivalu chybět šéfkuchař vyhlášené olomoucké rodinné restaurace Lobster Jaroslav Klár. Držitel bronzové medaile Magdaleny Dobromily Rettigové za přínos pro českou gastronomii má zkušenosti ze špičkových restaurací u nás i v zahraničí. Během... číst dále

Z Opolského vojvodství letos přivezou Oleský košík plný regionálních dobrot

Z Opolského vojvodství letos přivezou Oleský košík plný regionálních dobrot (14. 04. 2017) Jako při předchozích dvou ročnících i letos Garden Food Festival představí kulinářské speciality Opolského vojvodství, partnerského regionu Olomouckého kraje. Ve Smetanových sadech se určitě zastavte u stánku se značkou „Oleski Koszyk“, která sdružuje drobné a tradiční výrobce... číst dále

Víkend na festivalu s ubytováním i wellness? Využijte turistické balíčky

Víkend na festivalu s ubytováním i wellness? Využijte turistické balíčky (12. 04. 2017) Víkend s dobrým jídlem a pitím – to je základní nabídka Garden Food Festivalu. Nemusí ale zůstat jen u degustace delikates a sledování kuchařských celebrit v akci. Sdružení cestovního ruchu Střední Morava připravilo ve spolupráci s olomouckými hotely speciální víkendové... číst dále

Bratislava ochutnala Olomoucký kraj

Bratislava ochutnala Olomoucký kraj (06. 04. 2017) Garden Food Festival se dnes předvedl v Bratislavě novinářům, touroperátorům a cestovním kancelářím jako jedna z významných akcí Olomouckého kraje. Na prezentaci nazvané Olomoucký kraj všemi smysly jsme společně se zástupci Statutárního města Olomouc a Olomouckého kraje pozvali... číst dále

CzechTourism a Czech Specials podruhé partnery festivalu

CzechTourism a Czech Specials podruhé partnery festivalu (05. 04. 2017) Renomé značky Garden Food Festival zvyšují významní partneři. Mezi nejvýznamnější patří agentura CzechTourism a její partnerský projekt Czech Specials. Náš cíl, tedy dlouhodobě prezentovat veřejnosti, že na střední a severní Moravě je nejen řada kvalitních restaurací a kuchařů,... číst dále

Iveta Fabešová: Milovala jsem vánoční pečení s babičkou

Iveta Fabešová: Milovala jsem vánoční pečení s babičkou (05. 04. 2017) Iveta Fabešová původně pracovala v developerské firmě, ale život jí radikálně změnila účast v reality show Na nože. Finalistka sledované soutěže, v níž amatéři i profesionálové pod dohledem Zdeňka Pohlreicha předváděli své znalosti a dovednosti, si v Praze otevřela v roce... číst dále

Kamu: Sázím na exotiku a jídla plná barev a chutí

Kamu: Sázím na exotiku a jídla plná barev a chutí (03. 04. 2017) Procestovala jihovýchodní Asii, jižní Ameriku i Nový Zéland. Před nedávnem byla na Srí Lance nebo na Bali. Píše knihy, vede kurzy, její FB profil Kamu's Mise en Place sleduje bezmála sedmatřicet tisíc lidí. Považujeme téměř za zázrak, že šéfkuchařka a blogerka Kamila „Kamu“... číst dále

Zdeněk Pohlreich: Na pódiu bych se rád potkal s Robuchonem nebo Ramsayem

Zdeněk Pohlreich: Na pódiu bych se rád potkal s Robuchonem nebo Ramsayem (30. 03. 2017) Hlavní hvězdou Garden Food Festivalu bude opět šéfkuchař, majitel restaurací, podnikatel, moderátor televizních show a autor několika kuchařských knih Zdeněk Pohlreich. Pro všechny festivalové kuchařské celebrity jsme připravili několik dotazníkových otázek a právě „šéfovi“... číst dále
Předchozí stránka / Další stránka (1/2)
Novinky