English Polski Deutsch

Jaroslav Klár

Šéfkuchař restaurace Lobster v Olomouci.Jako šéfkuchař vedl již několik špičkových restaurací, a to také v Itálii, kde se zrodila jeho láska k italské gastronomii. Pravidelně se účastní stáží v luxusních pražských michelinských restauracích, kde sbírá inspiraci k vytváření zajímavých a lahodných pokrmů podle trendů nejmodernější gastronomie. Jaroslav Klár je také účastníkem vyhlášených českých i zahraničních soutěží, odkud si přivezl již několikrát vítězství a nespočet ocenění. Jako své poslání vidí předání svých zkušeností mladším kuchařům a učňům, to aby byla v Olomouci zachována kvalitní gastronomie, která je srovnatelná s úrovní gastronomie v hlavním městě. Jeho motto: Chci, aby lidé jedli kvalitní jídlo.

V PROGRAMU:
NEDĚLE 14. 5., 12:30 Markéta Hrubešová a Jaroslav Klár