English Polski Deutsch

Jan Punčochář

Jeden z nejlepších šéfkuchařů se narodil v Praze, kde se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restauracích jako je Rybí trh, International Zlatá Praha nebo Zátiší Groupe. Své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michelinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus. Po návratu do Prahy se stal šéfkuchařem podniku Le terroir, kde působil deset let. Několik let dozoroval a koncepčně se podílel na kuchařském provozu v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech a Park Hotelu Popovičky. Aktuálně pod něj spadá několik pražských konceptů jako Premier Mercato nebo Monarch. Jeho autentickou a nezaměnitelnou kuchyni můžete vychutnat v restauraci Grand Cru Restaurant & Bar.

V PROGRAMU:
SOBOTA 13. 5., 15:00 - Variace Jana Punčocháře